mandag 28. november 2011

Vokser litt etter litt

Utrolig hvor bra alle sammen klarer seg midt i fase "midlertidig hjem" her, er så stolt over disse tilpasningsdyktige firbente:)

De eldste er alt snart en måned gamle, jente og gutt, født 4. november, så har vi 3 kjekke Emmagutter født 8. november, og 6 små som er født 12. november, den ene har vi lagt til en annen tispe, så ikke den stakkars 6 barnsmoren skal ha altfor mye pes på kroppen.  Hun har sannelig nok med 5!

Nå har de tasset litt på gulvet, og neste prosjekt blir å introdusere oppbløtt mat til de små, da blir de plutselig "store"..
Ved juletider tenker jeg det er travelt på gulvet, da skal de hilse på og undersøke alt mellom himmel og jord i sin lille verden.  En koselig og til tider slitsom tid, men den flyr så raskt avsted tiden med valpene når man tenker etter.

Har ikke fått tatt allverdens bilder, men noen har det blitt, og når de er rundt 5 uker blir de straks mer å se til også, mye skjer på kort tid..

Emmas gutter for en uke siden



Emmagutt idag, en uke senere, stor forskjell, mangler bare litt størrelse og pels:)
Men de kommer seg rundt litt forsiktige enda..


 

 Her er det mye nytt og spennende, og plutselig så mange som vil hilse:)



Føler meg litt liten, tror jeg!?



Vokser vi også, mor har bare ikke tatt så mange bilder av oss enda, her er vi bare 7 dager gamle, nå har vi fått åpnet øynene, og vi stavrer litt rundt i kassen vår, stadig sultne!



Eldstemann, en kraftig og kjekk gutt som nå er nesten dobbelt så stor:)
Blir litt og litt bilder etterhvert, men vi er her ihvertfall og venter på nye familier smått om senn, en gang i januar:)  En god stund til enda, nå er vi mest interessert i mat, vi:) 



 



 


 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar