lørdag 11. juni 2011

Valper reiser...



Nå har alle valper reist, eller frøken lilla skal hentes idag.  Da er det kun lille mørkeblå gutt som blir værende ut i juli.




Passer på deg, jeg...




Siste dag når valpene reiser, får de være ute endel og ta seg ut, etter uterunden er det tid for bad, siste sjekk av klør og en  titt på at alt er ok.  Valpepakken blir gjort klar, og de siste bildene tatt, etter det er det bare å vente på de nye foreldrene:)  "Jobben" vår er over for denne valpen da...Har ikke formet valpen alene, har litt hjelp fra matfar når han er innom fra sjø og fiske, og ikke minst må jeg takke resten av den herlige hundeflokken for god hjelp med å passe og oppdra valpene!  De er nemlig en stor del av å forme valpen fra de starter å rusle usikkert på gulvet til de blir klare for nye hjem!

Målet er å få frem kjekke, sosiale og uredde småvalper som takler overgangen til sine nye hjem fint.

Her kommer noen bilder fra denne lørdagsmorgen i hagen, det tittet frem et gløtt av sol, men nå ser de ut til at regnet er på vei.  Når vi ser finvær, skynder vi oss ut for å benytte alt vi har mulighet til av uteliv, for vi har ikke vært godt vant med godvær denne forsommeren!







Så langt har vi kommet, fra dette lille nøstet som  nettopp er født til slik de ovenfor  har blitt, de var 5 uker igår...time flies after all:)



Nala og Emma, sommerklippet og to som har vært med på å oppdra valpene


Lille Alva er selv en baby, men har tatt seg fint av lek og moro!


...som her, drakamp er moro!



Hjertegutten har fremdeles det fine blisset synlig:)



Har fått nytt skilt, endelig:))



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar